NYOMTATOTT MARKETING KÉZIKÖNYV FOTÓSOKNAK

Nincs elég fotózásod? – Marketingiránytű fotósoknak

Tűnj ki a számtalan versenytárs közül és szerezz folyamatosan ügyfeleket!

A könyvemből egy 4 lépéses marketing keretrendszert sajátíthatsz el, amit kifejezetten fotósok számára fejlesztettem ki. A tervezéstől a napi rutinig mindenre megoldást kapsz, hogy többé ne legyen kín a marketing, és valós eredményeket érj el.

A nyomtatott könyv elfogyott! HANGOSKÖNYV és nyomtatható MUNKAFÜZET rendelhető.

Ez nem a sokadik általános marketing könyv, ami a polcodon fog állni

 • Ez a könyv azért született, hogy valós és azonnal használható segítséget adjon neked.
 • Csakis a fotós vállalkozásodról szól, nem edzős meg könyvelős példákat fogsz benne olvasni.
 • Olyan előremutató feladatokat és konkrét ötlettárat kapsz, amit naponta fogsz használni.
 • Olyan örökzöld anyagot, amire a későbbiekben is bármikor támaszkodhatsz.
 • Ezt a könyvet végre tényleg szakember írta, aki 2005 óta hivatásszerűen foglalkozik digitális marketinggel.
 • 100% valós gyakorlati tudás, 0% szemfényvesztés.
Ár Oldalszám Kiadó Kiadás éve
8.500 Ft
268 oldal (A5)
Kreatív Kontroll Kft.
2022

ISBN: 978-615-81162-6-8

Lapozz bele a könyvbe! 👉

Lapozz bele a könyvbe! 👇

Vélemények azoktól, akik már olvasták a Marketingiránytű fotósoknak könyvet

Minden fotós, kezdő vagy profi elengedhetelen bibliája ez a remekül összefoglalt, minden kérdésre válaszoló könyv!

Őszintén ajánlom mindenkinek, aki szeretne jobban belelátni a fotózás minden olyan nagyon fontos oldalába, amire az ember csak évek múlva jön rá igazán sok buktató árán.

A fotós cuccaid mellet ennek is nagyon fontos helye kell, hogy legyen a fotós vállalkozásodban.

Schram András

világhírű portréfotós

Bodogán SÁndor

KÉPtelenség, hogy ez eddig nem született meg! ElKÉPesztő tartalom!

Ha ilyen tudatosság szinten csinálnánk bármit az életben Magyarországon, akkor 20 éve belül a világ top 10 leggazdagabb országa közt ott lennénk. Tudatosságra nevel, akkor is hasznos, ha már ott tartasz, hogy ki akarod szervezi a marketinget kis ügynökségnek. Mert ez egy jó sorvezető a tudatos lépések meghatározásában.

Légy annyira jó fotózásban, mint ez a könyv a marketingben és a határ a csillagos ég!

Bodogán Sándor

Fotosworkshopok.hu

A legfontosabb információk végre strukturált formában leírva is elérhetők!

A kurzusokon és egyéni tanácsadáson megismert keretrendszer így könyv formájában még érthetőbb és áttekinthetőbb.

Minden tudatosan építkező vállalkozónak kifejezetten ajánlom!

Molnár Kata

díjnyertes fine art fotós

Nagyon szerencsés a fotós szakma, hogy egy ilyen, mindent átfogó marketinges könyvet kap, ráadásul egy olyan tapasztalt szakembertől, mint Ingrid.

Ezzel a gyakorlat fókuszú, minden ízében fotósokra szabott könyvvel biztosan mindenki magasabb szintre tudja emelni a marketingjét.

Lévai Richárd

marketing szakértő, Liftup

Neked szól ez a könyv?

Igen, neked szól, ha:

 • A fotózás a szenvedélyed és szeretnél végre abból élni, amit a legjobban szeretsz.
 • Felismerted, hogy az, hogy valaki kiváló fotókat készít, önmagában szinte semmire sem elég.
 • Tudod, hogy csak akkor érvényesülhetsz, ha tudatosan és következetesen építed a vállalkozásodat.
 • Elhiszed, hogy a marketing – mint minden más is – tanulható, és készen állsz egy rugalmas keretrendszer elsajátítására.
 • Biztos vagy benne, hogy a könyv csak az első lépés és rendesen oda kell tenned magad az eredményekért.

Sajnos nem neked szól, ha:

 • Könnyed elalvás előtti olvasmányt keresel, amitől másnapra csoda történik.
 • Azt gondolod, hogy egyetlen út létezik a sikerhez és nem vagy kész felfedezni a sajátodat.
 • Azt hiszed, hogy csak bizonyos típusú emberek képesek érvényesülni az életben és te nem tartozol közéjük.
 • Egyáltalán nem tudod elképzelni magadról, hogy akár egy évben belül komoly előrelépést érj el.
 • Bele akarsz szakadni a munkába ahelyett, hogy a valós értékén adnád el a szolgáltatásodat.

Hozz ki még többet a könyvből és legyen 2023 a te éved!

Marketingiránytű fotósoknak munkafüzet

Munkafüzet (letölthető)

A könyvben számos feladatot fogsz találni. Az előolvasók közül többen is jelezték, hogy milyen jó lenne ezek kidolgozásához valamilyen segédlet. Ezért született meg a nyomtatható munkafüzet ötlete, hogy ezt a lehető legkönnyebben és szép, letisztult formában tudd megtenni. A munkafüzet A4-es méretű, 35 oldalas digitális termék (pdf), amit a vásárlás után azonnal elérsz és ki tudsz nyomtatni magadnak.

Marketingiránytű fotósoknak hangoskönyv

Hangoskönyv (letölthető)

Sokan zsonglőrködünk az idővel és próbáljuk meg hasznosan tölteni az olyan “holtidőszakokat” is, amikor például retusálunk, az autóban ülünk vagy sportolunk. Ezért alkottuk meg a hangoskönyv verziót. A könyvet felolvassa: Sipos Zoltán. A hangoskönyv digitális fájl (mp3), amit a vásárlást követően letölthetsz magadnak.

Marketingiránytű fotósoknak - Marketing kávé 2023

Marketing kávé előfizetés

Vannak olyan témák, amik szélsebesen változnak és/vagy videóban sokkal egyszerűbb őket szemléltetni. De nemcsak ennyit nyújt a Marketing kávé, hanem az én tudásomon kívül a legkiválóbb hazai szakértőkét is olyan területekről, mint  pl. a fotójog, könyvelés, szövegírás, grafika, Facebook, Instagram, Google hirdetések, keresőoptimalizálás. Fizess elő ITT!

Nem elég a könyv? Miért kell mellé a Marketing kávé?

A könyv megtanít marketinges fejjel gondolkodni. Ha követed a lépéseket, a kezedben lesz a stratégiád és megvalósítási terved. Marketing kávé abban segít, hogy mindezt sikeresen ültesd át a gyakorlatba. Ha számodra 2023-ban a túlélés a tét vagy szintet lépnél a vállalkozásoddal, akkor megéri ezt választani. Élvezd nyugodt szívvel a téli szünetet, mert minden a kezedben lesz, hogy jövő évtől megvalósítsd az álmod!

A könyv bemutató eseménye 2022. dec. 19-én zajlott le

Miért bízhatsz bennem?

Ihász Ingrid

Ahol találkozhattál már velem:

Nekem a marketing az eredeti szakmám, amit a mai napig gyakorlok, és így lettem fotós, nem pedig fordítva. Három különböző területen építettem fel személyes márkát, emellett pedig 2005 óta számtalan nagy- és kisvállalat kommunikációján dolgoztam.

Bár úgy gondolom, hogy egy marketing keretrendszer átadásához nem feltétel, érdemes tudnod, hogy olyan időszak is volt az életemben, amikor csak fotózásból éltem. Ráadásul nemcsak a saját tapasztalataimra támaszkodhatok, hanem a fotós ügyfeleimére is.

A kislányom születése után a saját bőrömön tapasztaltam meg, hogy milyen egyszemélyes vállalkozónak lenni. Ezekhez a lehetőségekhez kellett igazítanom a profi marketingrendszereket. Nem szépítem, vért izzadtam vele és a saját káromon tanultam meg, hogy hogyan érdemes. Így neked ezzel már nem kell megszenvedned.

A tudásmegosztás pedig mindig is a szívem csücske volt, 2006 óta blogolok, adok elő konferenciákon, tanítok egyetemeken. Nekem ez a szenvedélyem. Mindezek miatt gondolom úgy, hogy neked is tudok segíteni.

Ha szereted a számokat: 17 év marketing, 5 év fotózás, 1400 fotós ügyfél.

– Ihász Ingrid (less meg nyugodtan Linkedinen)

Még több vélemény a Marketingiránytű fotósoknak könyvről

Vörös-Csuta Andrea

Ingrid szakértelme, őszinte hozzáállása hatalmas segítséget nyújt abban, hogy miként igazodjunk el könnyedén a fotózás marketingjének néha igazán bonyolultnak tűnő útvesztőiben.

A szerző a könyvében könnyed, érdekes és hatékony tanácsokkal, jól felépített gyakorlatokkal és esettanulmányokkal lát el bennünket és ha elakadnánk, segítséget nyújt abban, hogyan cselekedjünk tudatosabban.

A könyv titka abban rejlik, hogy a marketingben járatlanok számára is érthetően, motiválóan, és ezáltal célravezetően segít álmaink megvalósításában.

Vörös-Csuta Andrea

fotóművész

Ingrid könyve hiánypótló irodalom azon fotósok számára, akik most indulnak a szakmában vagy már elindultak egy ideje, de nem tudják hogyan tegyenek szert tisztességes, stabil bevételre.

Könnyen érthető tudást kapsz az összes olyan marketing tennivalóban, amivel az első párszáz ügyfeledet meg tudod szerezni.

Kezdd el még ma és valósítsd meg az álmodat!

Deák Gábor

Deák Prémium Képek

Az első néhány fejezet szelíden meggyőzött, hogy új portfóliót kell készítenem. Terjedelmes feladatlistának így még nem örültem!

Lehetőségek tárháza a könyv, amelyben úgy nyújt segítő kezet a lapokon keresztül Ingrid, hogy mindvégig elhiszem, működni fog.

Többször is rácsodálkoztam az olvasottakra, mert hihetetlen érzékkel fogalmazza meg a kezdő és gyakorló vállalkozók kimondatlan kérdéseit, ezekre választ is ad, rendszerezve és világosan.

Dr. Kása-Richlach Mónika

Merosus, a Foto.Jog szerzője

Szuper lett a könyv, irigy vagyok, hogy nem én írtam. Nemcsak fotósoknak nyújt értékes tartalmat, de egy korrekt összefoglalója a teljes marketing "gépezetnek".

Olyan látásmódot mutat be, amit sok nagyvállalati marketinges és cégvezető sem ismer és alkalmaz. Ilyen tudás nélkül nem is engedném, hogy bárki is vállalkozást indítson.

Ugyanakkor nem is örülök a könyvnek, mert ha a benne taglalt információk mindenki számára ilyen könnyen, összefogottan, rendszerbe helyezve elérhetők és megtanulhatók, akkor sokkal nehezebb helyzetben leszünk mindannyian a piacon. Mert tele leszünk képzett versenytársakkal.

Oravecz Joe

marketing szakértő

Ajándékok és garancia a könyvhöz

Ajándékok és extrák a könyvhöz

 • Tartalmi naptár 2023

  Folyamatosan küzdesz a posztolással? Ez a naptár a segítségedre lesz! Ünnepekkel, jeles napokkal, szabadon alakítható csatornákkal.

 • Közösségi média csatornakártyák

  Hol kellene jelen lenned a közösségi oldalak közül? Eligazítanak az egyes platformok legfontosabb jellemzőit összefoglaló kártyák.

 • Közösségi média formátumkártyák

  Poszt, sztori, élő... Milyen lehetőségek vannak és mik az előnyeik, hátrányaik? Eligazítanak a közösségi média formátum kártyák.

Elégedettségi garancia

Nem azt kaptad, amit vártál? Küldd vissza nekem a könyvet a kézhezvételtől számított 30 napon belül és visszatérítem a megvásárolt csomagod árát.

A dörzsölt értékesítők ezekre számolnak neked egy felbecsülhetetlen értéket, amit persze mind-mind megkapsz ingyen. Én ettől most megkíméllek, csak annyit mondok, hasznosak lesznek!

Szeretném a Marketingiránytűt!

A megrendelés menete

 1. Válaszd ki a termékeket, amiket meg szeretnél rendelni és tedd őket a Kosárba, illetve Marketing kávé előfizetés esetén válaszd a Feliratkozás lehetőségét.
 2. Kosaradat a fenti menüből is eléred.
 3. Ha rendben találod a rendelésedet, ezt követően már értelemszerűen tudsz továbbhaladni a folyamattal az adataid megadásával, illetve a fizetési lehetőségekkel (bankkártya, átutalás). Előfizetés esetében csak bankkártyás fizetésre van lehetőség, a többi esetben átutalással is tudsz fizetni.
 4. A sikeres fizetést követően emailben kapod meg az információkat a rendelésedről és a letöltésről/kurzushoz való hozzáférésről, ill. egy másik emailben érkezik a számla. Cégként is vásárolhatsz!

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

Frissítés: A nyomtatott könyv elfogyott!

A megrendelések kézbesítését az MPL végzi. A rendelések leadása a futárszolgálatnak kifizetést követő munkanapon történik. A küldemény általában néhány napon belül megérkezik, aminek időpontjáról az MPL-től kapsz értesítést. A csomag feladója a Kreatív Kontroll Kft. Ha a megrendeléstől számított 2 héten belül nem kapod meg a könyvet, kérlek, jelezd emailben (support@dreamworldphoto.hu).

Bankkátyás és átutalásos fizetésre van lehetőség. A bankkártyás fizetés a Stripe.com nemzetközi fizetési rendszeren keresztül történik. Az adatok feldolgozása náluk zajlik, nekem semmilyen hozzáférésem sem keletkezik a bankkártya adataidhoz. Átutalás választása esetén a Számlázz.hu rendszerén keresztül kapsz díjbekérőt.

A kétlépcsős banki azonosítás miatt a tranzakciót hitelesítened is kell (mobil banki alkalmazással vagy SMS kóddal)! Ha elsőre nem sikerül, kérlek, próbáld újra vagy válaszd az átutalásos fizetést.

Természetesen! A megrendelésnél van lehetőség cégnév és adószám megadására és ebben az esetben így megy ki a számla automatikusan a Számlázz.hu rendszeréből.

Frissítés: A nyomtatott könyv elfogyott! A digitális termékek emailben érkeznek, így külföldről is rendelhetők.

Hazai rokon címére akár a fenti formon keresztül is meg tudod rendelni. A másik lehetőség, hogy átküldöd nekem a pontos címedet emailben (ingrid@dreamworldphoto.hu) és kérek egyedi ajánlatot a szállításra. További opció lehet, hogy a hangoskönyvet választod, ami digitális letöltés. Ha csak digitális terméket választasz, akkor a munkafüzetet és hangoskönyvet ezen az oldalon találod, míg a Marketing kávé előfizetést itt.

A Marketingiránytű fotósoknak digitális változata kizárólag hangoskönyv formájában érhető el, hagyományos ebook nem készült belőle. A hangoskönyv, nyomtatható munkafüzet és Marketing kávé előfizetés jelenleg is rendelhető!

A videók a weboldalamon beágyazva érhetők el, a hozzáférésedet emailben küldöm el. A digitális termékeket (munkafüzet, hangoskönyv) a visszaigazoló emailben található linkről töltheted le.

A hozzáférés beállítása után a Marketing kávé kurzus anyaga a Fiókba bejelentkezve érhető el a Fiókom/Feliratkozások menüben, illetve a Workshopok oldalon.

Fontos, hogy ez egy másik fiók a “sima” dreamworldphoto.hu hozzáférés mellett! A felhasználóneved feltehetően valami ilyesmi: vezeteknev.keresztnev, a jelszó pedig a kapott emailben szerepel.

A Marketing kávé éves hozzáférés időtartama  a vásárlástól számított 1 év, tehát ebben az időszakban éred el a kurzus anyagát. Örökös hozzáférésed nem keletkezik.

A Marketing kávé videók a weboldalon beágyazva érhetők el, ezek nem tölthetők le. Vannak azonban a kurzushoz kapcsolódó segédanyagok, sablonok, amelyek letölthetők. Szintén letölthető a Marketingiránytű fotósoknak munkafüzet, illetve hangoskönyv.

Igen, vállalok! Elsősorban olyanoknak, akik olvasták a könyvet és/vagy Marketing kávé előfizetéssel rendelkeznek. Nem szeretném, ha az alapokkal menne a drága időd! Időpontot foglalni itt tudsz.

Ha nem kaptál választ valamilyen kérdésedre, kérlek, írj emailt az ingrid@dreamworldphoto.hu címre!