Marketing kávé fotósoknak – NEGYEDÉVES előfizetés

(1 vásárlói értékelés)

14.970Ft minden 3 hónap

Gondoltál már arra, hogy jó lenne egy profi marketingest elhívni egy kávéra, ami közben ő tanácsokat ad neked a fotós vállalkozásod felfuttatásához? Mostantól nemcsak a mesében létezik ilyen. Csatlakozz ma és rövidítsd le a sikerhez vezető utadat!

Kategória:

Gondoltál már arra, hogy jó lenne egy profi marketingest elhívni egy kávéra, ami közben ő tanácsokat ad neked a fotós vállalkozásod felfuttatásához? Mostantól nemcsak a mesében létezik ilyen. A Marketing kávét azért találtam ki, hogy gyakorlatilag bárkinek legyen lehetősége masszív, megbízható és a gyakorlatban alkalmazható marketing tudáshoz jutni. Nekem a marketing az eredeti szakmám, amit a mai napig gyakorlok, és így lettem fotós, nem pedig fordítva.

Kávézz velem virtuálisan minden hónap utolsó péntekén és átadom neked mindazt a tudást, amivel kemény és következetes munkával egy sikeres, jövedelmező vállalkozást építhetsz fel magadnak!

A Marketing kávé egy online workshopsorozat, havonta egyszer minimum egyórás élő adásban, aminek utolsó 15 percében te is felteheted a kérdéseidet. A workshopok videófelvétele a feliratkozás időtartama alatt utólag is visszanézhető a Marketing kávé fotósoknak – workshopok oldalon, és letölthető segédanyagok társulnak hozzá. Ez egy havi előfizetéses termék, aminek lemondására a havi fordulónap előtt a Fiókom/Feliratkozások menüben van lehetőséged. Csatlakozz ma és rövidítsd le a sikerhez vezető utadat!

Marketing kávé fotósoknak – NEGYEDÉVES előfizetés termékről 1 értékelés

  1. Kenyeres Attila (megerősített tulajdonos)

    Nekem nagyon tetszik, már az első alkalommal szuper ötleteket kaptam. Ingrid a marketingben és a fotózásban egyaránt profi. Köszönöm!

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.