Marketing kávé HAVI előfizetés

(3 vásárlói értékelés)

6.985Ft / hónap

Gondoltál már arra, hogy jó lenne egy profi marketingest elhívni egy kávéra, ami közben ő tanácsokat ad neked a fotós vállalkozásod felfuttatásához? Mostantól nemcsak a mesében létezik ilyen. Csatlakozz ma és rövidítsd le a sikerhez vezető utadat!

Kategória:

Gondoltál már arra, hogy jó lenne egy profi marketingest elhívni egy kávéra, ami közben ő tanácsokat ad neked a fotós vállalkozásod felfuttatásához? Mostantól nemcsak a mesében létezik ilyen. A Marketing kávét azért találtam ki, hogy gyakorlatilag bárkinek legyen lehetősége masszív, megbízható és a gyakorlatban alkalmazható marketing tudáshoz jutni. Nekem a marketing az eredeti szakmám, amit a mai napig gyakorlok, és így lettem fotós, nem pedig fordítva.

Kávézz velem virtuálisan minden hónap utolsó péntekén és átadom neked mindazt a tudást, amivel kemény és következetes munkával egy sikeres, jövedelmező vállalkozást építhetsz fel magadnak!

A Marketing kávé egy online workshopsorozat, havonta egyszer minimum egyórás élő adásban, aminek utolsó 15 percében te is felteheted a kérdéseidet. A workshopok videófelvétele a feliratkozás időtartama alatt utólag is visszanézhető a Marketing kávé fotósoknak – workshopok oldalon, és letölthető segédanyagok társulnak hozzá. Ez egy havi előfizetéses termék, aminek lemondására a havi fordulónap előtt a Fiókom/Feliratkozások menüben van lehetőséged. Csatlakozz ma és rövidítsd le a sikerhez vezető utadat!

Marketing kávé HAVI előfizetés termékről 3 értékelés

 1. Jávorné Bodó Krisztina (megerősített tulajdonos)

  Azért vágtam bele ebbe a workshopsorozatba, mert fontosnak tartom a marketing tevékenységet, de eddig még csak könyvek segítségével tájékozódtam, illetve azért is mert kifejezetten a fotósoknak szól. A könyvekből is lehet tanulni, de még jobb, ha fel is tudom tenni a kérdéseimet közvetlenül egy szakértőnek, akitől a konkrét ismereteken kívül még olyan gyakorlatban azonnal használható segédanyagokat is kapok, amelyek jelentősen megkönnyítik a marketing munkát és még időt is spórolok ezzel. Ingrid remekül, teljesen érthetően adja át legfontosabb tudnivalókat, gyakorlatorientált formában, mindezt megfizethető áron. Csak ajánlani tudom, kezdő és haladó vállalkozóknak egyaránt.

 2. adam.korinna1976 (megerősített tulajdonos)

  A marketing a vállalkozás elengedhetetlen része. Nagyon sok workshopot hallgattam végig, és könyveket olvastam róla, de nem mindig sikerült kellően megértenem és alkalmaznom a tanultakat. Ennek oka volt az is, hogy a tanultak egy általános tudást adtak, nem szakmacsoportra lebontottat.

  Mikor olvastam a Marketing kávé fotósoknak című élő online workshopsorozatról rögtön tudtam, hogy igen, ez kell nekem! Végre valaki, aki kimondottan a fotós szakmára szabottan ad információt és útmutatást!

  Ingrid nagyon alaposan körbejár és elmagyaráz mindent, és bármikor kérdezhetünk tőle. Olyan, mintha lenne egy marketinges asszisztensem :)
  Lépésről-lépésre haladunk, így megérteni és alkalmazni is tudom a tanultakat.

 3. Varga Mónika (megerősített tulajdonos)

  Ingrid részletesen beszél a marketinges témakörökről. Bár a téma nem újdonság számomra, mégis óriási segítség, hogy újra- és átgondoljam mit-miért teszek,tenni fogok az új ismeretek birtokában. Inspiráló és szeretem azt a könnyed, mégis szakmai stílust ami jellemzi Ingridet. A letölthető anyagok szintén kiváló sorvezetők vagy akár azonnal használhatók.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.