,

Marketingiránytű fotósoknak munkafüzet (pdf)

5.000Ft

A Marketingiránytű fotósoknak könyvben számos feladatot fogsz találni, ezek kidolgozásában segít a munkafüzet. A4-es méretű, 35 oldalas digitális termék (pdf), amit a vásárlás után azonnal elérsz és ki tudsz nyomtatni magadnak.

Kategóriák: ,

A Marketingiránytű fotósoknak könyvben számos feladatot fogsz találni. Az előolvasók közül többen is jelezték, hogy milyen jó lenne ezek kidolgozásához valamilyen segédlet. Ezért született meg a nyomtatható munkafüzet ötlete, hogy ezt a lehető legkönnyebben és szép, letisztult formában tudd megtenni. A munkafüzet A4-es méretű, 35 oldalas digitális termék (pdf), amit a vásárlás után azonnal elérsz és ki tudsz nyomtatni magadnak.

Tippek a munkafüzet használatához:

  • Azt javaslom, hogy ahogyan olvasod a könyvet, kezdj el a munkafüzetben szereplő feladatokon is dolgozni. Így lépésről lépésre haladhatsz. (Ha egyben ledarálod az egészet, nagyon tömény lesz.)
  • Biztosan lesznek olyan részek és feladatok, amik neked még nem aktuálisak. Ezekhez térj vissza nyugodtan később. Az első két fejezetet viszont semmiképpen se ugord át, azok a legfontosabb alapok.
  • A munkafüzet azért is készült nyomtatható formában, hogy személyre szabhasd magadnak! Nyomtasd ki például csak az első fejezethez tartozó feladatokat, és akkor azt fogod érezni, hogy jól haladsz, nem pedig azt, hogy úristen, mennyi minden van még hátra. Bizonyos oldalakból pedig akár többet is nyomtathatsz, ha például több ideálisügyfél-profilt szeretnél alkotni, vagy egyszerűen csak “firkálnál” a gondolkodáshoz.
  • A könyv legvégén találsz egy részletes tartalomjegyzéket, ahol szerepel az összes feladat. Így utólag is könnyen visszatérhetsz a könyvben azokhoz a részekhez, amik segítik a feladatok átgondolását.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.